Katon maalaus

Kattomaalaukset Raumalla, Eurajoella, Laitilassa ja lähikunnissa

Tilaa kattomaalaus alan ammattilaisilta

Haluatko säästää rahaa pitkässä juoksussa? Soita meille ja sovi ajankohta oman kattosi maalauksesta!

Katon pesut ja maalaukset onnistuvat meiltä käden käänteessä ja ne tuovat lisää suojaa katollesi Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Varmistamme ennen kattomaalauksen aloittamista, että aluskate ja kattorakenne ovat kunnossa ja niitä ei tarvitse korjata.

Älä missään nimessä pitkitä kattosi maalausta, jos näet sen hilseilevän tai katon väri on haalistunut. Vältä kallis kattoremontti tilaamalla meidät maalaamaan kattosi. Teemme sen nopeasti sovitussa ajassa ja erittäin kustannustehokkaaseen hintaan!

Tiesitkö, että katon maalauksella kattosi ikä pitenee vuosilla?

Erilaisten ongelmatilanteiden riski pienenee huomattavasti, kun kattomaalaus toteutetaan säännöllisin väliajoin. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaista materiaaleista juuri sinun katolle sopivan maalin.

Rivakka työote, laadukkaat maalit sekä pinnoitteet takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteessa. Me pidämme huolen siitä, että sinä voit nukkua yösi rauhassa oman katon alla, satoi tai paistoi!

KAikenlaisten kattojen maalaustyöt

Takaamme sinulle upean ja vuosia kestävän lopputuloksen!

Soita meille ja kerro lisää kohteesta. Voit myös lähettää meille sähköpostia ja lisätä valmiiksi kuvia katostasi, jos niin haluat. Tulemme joka tapauksessa ilmaiseksi katsomaan kattosi kunnon ja kartoittamaan, mitä huoltotoimenpiteitä se on vaille.

Suosittelemme, että katon maalauksen yhteydessä uusitaan kaikki eläkeikään siirtyneet kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Kun kaikki tehdään kerralla kuntoon, säästät pitkän pennin ja kattosi saa kaivattua hoivaa.

Tiesitkö, että voit teettää kaikki työt meillä ja maksaa sinulle sopivissa erissä OP-rahoituksen avulla? Soita heti, niin kerromme lisää!