Katon pesu

Kattopesu omalta kattoasiantuntijalta

Katon pesut Raumalla ja lähiseudulla

Katon peseminen tarjoaa muutakin kuin näppärän ja vaivattoman tavan putsata kattosi epämiellyttävästä liasta ja kasvistosta. Kattopesun avulla saadaan aikaan kaunis pinta, johon sammal ja muu katolle kuulumaton ei enää pääse kiinnittymään. Puhdas katto kestää myös paremmin erilaisia säätiloja.

Käy pihalla ja luo silmäys katolle. Miltä siellä näyttää? Olisiko aika jo ottaa meihin yhteyttä?

Katon suojaus säilyy paremmin, kun sitä huoltaa säännöllisesti. Katon pesu ehostaa myös julkisivua ja saa kattosi loistamaan uuden lailla.

Katon pesu onnistuu kauttamme nopeallakin aikataululla

Katon pesu ja huolto saa sen hohkaamaan kuin uusi. Kun luotat meidän vuosikymmenten aikana kertyneeseen osaamiseen ja ammattitaitoon, sekä sinä että kattosi olette hyvissä käsissä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa meidät paikalle. 

Tyypillinen projektimme etenee usein näin:

  1. Kartoitamme kattosi nykytilan ja tarkistamme, että aluskate ja muut rakenteet ovat kunnossa
  2. Jätämme sinulle tarjouspyynnön josta selviää urakan aikataulu, hinta ja muut sovitut asiat
  3. Tulemme sovittuna aikana tekemään työt ja huolehdimme siitä, että työmaan lähettyvillä on turvallista liikkua
  4. Suoritamme kanssasi kohteen loppukatselmuksen ja varmistamme, että sovitut asiat on hoidettu
  5. Kierrätämme mahdolliset työmaalla syntyneet roskat ja jätteet asianmukaisella tavalla

Kuten huomaat, katon pesu avaimet käteen -palveluna ei voisi olla helpompaa. Sinun tarvitsee vain soittaa meille, sopia aika kohteessa ja me tulemme paikan päälle kaikkialla Raumalla, Eurajoella sekä alueen lähikunnissa.

Katon pesu voidaan toteuttaa vuoden jokaisena päivänä, joten ota heti yhteyttä, niin sovitaan tarkemmat yksityiskohdat kattopesusta.

Meiltä kattopesut kaikille kattotyypeille

Millainen katto sinulla on? Me teemme kattotöitä jokaiselle kattotyypille! Kattojen pesut onnistuvat niin tiilikattoihin, mineriittikattoihin sekä peltikattoihin

Meillä on tekniikka hallussa, kalusto ajan tasalla ja materiaalit huippuluokkaa. Soita, niin ryhdytään tekemään yhteistyötä!

Tiesitkö, että kodin ja vapaa-ajan asunnon perusparannuksissa työn osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä? Lue lisää verottajan kotisivuilta osoitteesta www.vero.fi.