Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS RAUMAN SEUDULLA

TASOKAS KATTOREMONTTI 100% SUOMALAINEN YRITYS

Me toteutamme tasokkaat ja ensiluokkaiset kattoremontin Rauman seudulla. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä on ensiluokkaiset työkalut, nykyaikainen kalusto ja laadukkaat materiaalit. Toteutamme kaikki kattokorjaukset, eri kattomateriaaleihin laadusta tinkimättä, oli kyseessä sitten pieni ulkosauna, autotalli tai vaativampi kattoremontti kohde. Kattokorjaukset kaikille yrityksille, yksityisille kuin taloyhtiöille Rauman seudulla. Tulemme mielellämme kartoittamaan juuri teidän yksilölliset kattoremontti tarpeen, joten ota yhteyttä ja kerro kohteestanne lisää.

HUOPA-, PELTI- JA TIILIKATTOREMONTIT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Asiantuntijamme toteuttaa helposti ja vaivattomasti kattoremontit kaikkiin huopa-, pelti- ja tiilikattoihin Rauman seudulla. Toteutamme osittaiset kattokorjaukset, -huollot ja kokonaisvaltaiset kattoremontit avaimet käteen – toimituksena. Lisäksi asennamme vankalla ammattitaidolla uudet konesaumakatot ja katon lisätarvikkeet. Kanssamme on helppo asioida ja osaava henkilökuntamme pitää sinut ajan tasalla projektin etenemisestä.

Ilmainen kattoremontin arviointi paikan päällä kannattaa aina, sillä se kertoo kattosi todellisen kunnon ja tilanteen. Ja voihan olla, että osaremontti, katonpesu, katon maalaus tai pinnoitus onkin riittävä toimenpide kattosi kunnostukseen. Kokonaisvaltaisen kattoremontin yhteydessä opastamme kestävien materiaalien valinnassa ja tarvittaessa autamme rahoituksen hakemisessa kattoremontille.