Katon pinnoitus

Kattopinnoitukset kaikille katoille Rauman, Laitilan ja Eurajoen alueella.

Katon pinnoitus kaiken ikäisille ja kokoisille katoille

Haluatko, että katon pinnoitus tehdään kerralla kuntoon oikeilla välineillä ja materiaaleilla?

Niin mekin! Siksi kohtelemme asiakkaidemme kattoa samaan tapaan kuin se olisi omamme. Asiantuntijamme palvelevat teitä avaimet käteen -periaatteella kaikissa kysymyksissä ja tilanteissa Raumalla, Eurajoella sekä alueen lähikunnissa.

Ennen katon pinnoitusta varmistamme, että katon rakenteet ja aluskate ovat kunnossa. Saat lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun tilaat meidät kartoittamaan kattosi kuntoa. Katon säännöllinen tarkastus, huolto ja pinnoitus pitää kattoremontin loitolla.

Katon pinnoitus tuo katollesi sen ansaitseman kiillon ja loiston takaisin. Soita siis meille ja varmista, että kattosi saa parasta mahdollista suojaa Suomen luonnon vaihteleviin olosuhteisiin.

Katon kunto tutkitaan tarkasti ennen pinnoitusta

Kuten sanottua, katon pinnoitus ja kuntotarkastus kulkevat käsi kädessä. Saat yhdellä kertaa selvän kuvan katon muusta kunnosta ja mahdollisista ongelmakohdista, joista et varmasti halua muodostuvan isompaa pulmaa tulevaisuudessa.

Varmistamme kanssasi, että katon pinnoitus todellakin on tarpeellinen ratkaisu kattosi hyvinvoinnin takaamiseksi. Pinnoittaminen suojaa myös kotiasi ja pidentää katon käyttöikää merkittävästi.

Milloin katon pinnoitus kannattaa toteuttaa?

  • Kun katon pinta on kulunut
  • Kun katon kiilto on himmentynyt
  • Jos katon väri on selvästi muuttunut
  • Jos katolla on sammalkasvustoa

Soita meille ja sovitaan tapaaminen kohteeseen!