RAhoitus

Tiesitkö, että voit maksaa kattotyöt myös osamaksulla?

Katon maalaus ja muut työt OP:n rahoituksella

Haluatko maksaa katon maalauksen, pesun tai pinnoituksen mielummin erissä kuin yhdellä laskulla? Onnistuu! OP:n huippusuositun rahoituksen ansiosta voit tilata meidät tekemään työt nyt ja maksaa niin monessa erässä kuin itse haluat. Hae rahoitusta heti ja saat rahoituspäätöksen nopeasti!

Katon huoltoa ei kannata siirtää, jotta ongelmat eivät muutu liian suuriksi ja vauriot kasva ylitsepääsemättömän vaikeiksi. Kauttamme saa kattavaa apua katon kunnostukseen.

Voit maksaa katon maalauksen ja pinnoituksen kuukausierissä

Op:n rahoituslaskuri auttaa sinua suunnittelemaan talouteesi sopivan kuukausierän. Halutessasi rahoituksen voi maksaa kokonaisuudessaan ensimmäisen laskun saavuttua ilman lisäkuluja tai voit jatkaa kuukausimaksuja alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti. Pankki toimittaa valitsemasi suuruisen laskun kuukausittain, kunnes summa on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Teetä kattomaalaukset ja pinnoitukset osamaksulla

Ota yhteyttä kattoalan asiantuntijaan Rauman ja Eurajoen alueella!

Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisu ja tilaa yrityksemme ammattilaiset paikalle ilmaiselle kartoituskäynnille. Muista myös kotitalousvähennys.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE